Onbekende man - Lommel (Sahara)

Spread on request from het parket van Limburg
Cities
Lommel - Lommelse Sahara
Date

Op vrijdag 27 september 1996 werd, omstreeks 12.00 uur, in Lommel het lichaam gevonden van een onbekende man. Het lichaam lag op een zandweg, gelegen naast het gebied genaamd "SAHARA" en in het verlengde van de straat "Nieuwe Kopen".

De man was tussen 25 en 35 jaar oud en 1m65 lang. Hij had een gespierde lichaamsbouw en halflang donkerbruin haar. Zijn voorste rechter snijtand ontbrak.

De man had verschillende tatoeages: op de linker bovenarm een adelaar, op de rechter bovenarm een vrouw, op de bovenzijde van de rechterpols de naam “HERA”' met eronder 5 puntjes, aan de binnenzijde van de linker onderarm de naam "MEZDUN", op de linkerborst een kleine dolfijn. Op de linkerhand had hij een litteken in de vorm van een "H" ten gevolge van een tatoeage die werd verwijderd.

Hij droeg een zwarte jeansbroek van het merk "C&A" met de vermelding "REGULAR FIT STRAIGHT”, maat 50-51, een roos/paars hemd met lange mouwen van het merk "NO-EXCESS" waarbij 2 knopen bovenaan en 1 knop aan de linkermouw ontbraken, een witte T-shirt van het merk "GUERRIER" van 100 % katoen, maat "medium", een witte slip van het merk "C&A", maat "M5"en blauwe sokken.

Het slachtoffer werd met geweld om het leven gebracht , maar dit is niet gebeurd op de plaats waar het lichaam is aangetroffen.