Ali CHABABE

Verspreiding op vraag van van het Parket van Luik
Locatie
Aywaille
Leeftijd
42 year
Datum

Sinds zaterdag 16 september 2017 ontbreekt elk spoor van Ali CHABABE. Zijn familie en naasten hebben sinds die dag geen nieuws meer van hem.

Ali is 42 jaar en vrij goed gekend in de gemeente Aywaille. Hij woont in de rue du Chalet en verplaatst zich vaak met de fiets. Af en toe beoefent hij Kung-Fu in het park “Parc de la Boverie” in Luik.

Hij gaat regelmatig naar het cafetaria van het zwembad van Aywaille gelegen aan de Esplanade du Fair-Play langs het gemeentelijk park.

Af en toe werkt hij op de kermis en helpt hij de standhouders op hun attractie.

Op de vooravond van zijn verdwijning, vrijdag 15 september 2017, is hij naar het zwembad van Aywaille geweest. Ali werd voor het laatst gezien rond 01u00 voor het café “Orme” waar hij gesproken heeft met enkele jongeren. Nadien is hij vertrokken in de richting van het gemeentelijk park van Aywaille.

In het kader van deze onrustwekkende verdwijning zijn de speurders op zoek naar iedere getuige die Ali CHABABE nog gezien zou hebben tussen 15 en 16 september en die informatie zouden hebben over de plaats waar hij mogelijks verblijft.