Ann COTTRY

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Brugge
Plaats
Brussel
Leeftijd
48 year
Datum

De politie en het parket van Brugge zijn nog steeds op zoek naar Ann COTTRY, een vrouw uit Brugge, die sinds 3 mei 2009 wordt vermist.

Mevrouw COTTRY verliet die zondag te voet haar woning rond half 9 's morgens. Ze werd gezien in het station van Brugge waar ze een ticket kocht met bestemming Brussel. Op de bewakingsbeelden van het Station Brussel Zuid is nog te zien dat Ann de taverne MAES CORNER en een krantenwinkel is binnengegaan. Om 11u16 verliet ze het station, richting Fonsnylaan, de uitgang aan de taxistandplaats. Dit is het allerlaatste beeld van haar.

Ann Cottry is normaal gebouwd en 1m55 lang. Ze heeft blondbruin haar tot op de schouders en grijsgroene ogen. Ze draagt haar haren meestal opgestoken met een haarspeld. Ze droeg een donkerbruine winterjas boven een blauwe jeansbroek en zwarte laarzen. Opvallend is de veelkleurige stoffen strandtas, in de pastelkleuren roze, groen en blauw die ze bij zich had, samen met een blauwe handtas met draagriem.

Hebt u de vermiste vrouw gezien of weet u waar ze verblijft, neem dan contact op met de speurders. Ook aan Ann zelf wordt gevraagd contact op te nemen met de speurders. Discretie wordt verzekerd.