Verwelkoming van nieuwe teamchef Wijkzorgteam, HINP Hilde De Brakeleer

Op 1 mei startte HINP Hilde De Brakeleer als nieuwe teamchef van ons wijkzorgteam. Hilde volgt HINP Wim Verbeurt op, die momenteel de opleiding tot commissaris volgt. Lees hier meer.

Hilde is sinds 2013 werkzaam bij de politie. Ze begon haar carrière bij de PZ Ninove en stapte in 2016 over naar PZ Zottegem Herzele Sint-Lievens-Houtem. Gedurende 4 jaar was ze werkzaam in de dienst interventie, om in 2020 de overstap te maken naar de wijkdienst van Sint-Lievens-Houtem.

In 2022 wilde ze een stapje hogerop en begon ze aan de opleiding tot hoofdinspecteur. Ze studeerde af in 2023 en was daarna gedurende een tweetal jaren werkzaam op het Lokaal Informatiekruispunt van onze politiezone.

Intussen heeft Hilde ook nog andere opleidingen gevolgd, waaronder die van TAM-verhoorder (Techniek Audio-visueel verhoor Minderjarigen).

Wij wensen Hilde veel succes in haar nieuwe functie!

Foto: (bovenaan, van links naar rechts): EINP Thierry De Cooman, EINP Kurt Verheyen, EINP Steven Van de Sype, HINP Hilde De Brakeleer, EINP Nancy Van Caenegem, bediende Carla De Zutter. (Onderaan, van links naar rechts): EHCP Tom De Saveur (korpschef), CP Peter Souffriau, INP Jonathan Van Wymeersch met viervoeter K9_5429.

 

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer updates.

Labels