Moord op Marie-José MULLENS

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van het Federaal parket
Locatie
Spaubeek (NL)
Datum

Op 15 mei 2009 werd nadat er brand was gesticht in haar woning, het dode lichaam van de 56 jarige lerares Marie-José Mullens uit het Nederlandse Spaubeek aangetroffen. Zij was met geweld om het leven gebracht. Hiervoor werden 2 mannen aangehouden waarvan een 41-jarige man uit Geleen, die al voor andere feiten in Duitsland gevangen zat, nog steeds vast zit. En in verband met het onderzoek naar deze verdachte heeft de Nederlandse politie nog een vraag.

Deze verdachte bleek in een in Zutendaal gestolen auto te rijden waarin déze handschoenen zijn aangetroffen. En over die handschoenen wil de politie graag meer weten.

Het gaat om deze geel met rode handschoenen, met als opvallend detail dat op de rug van de linker handschoen de tekst Grandad geschreven is. Wie herkent de handschoenen in combinatie met die geschreven tekst? Het gaat daarbij dus nadrukkelijk alleen om dit specifieke paar en niet over dit soort handschoenen in het algemeen. Bent u zo'n paar handschoenen kwijtgeraakt of weet u van wie ze kunnen zijn of wie ze gebruikt heeft, bel dan naar het gratis nummer 0800-91 119.Nederlandse kijkers die informatie willen geven, kunnen bellen naar de Nederlandse Opsporingstiplijn 0800 - 6070. Hopelijk kan met behulp van uw informatie de moord op Marie-José Mullens definitief worden opgelost.