Gevriye CAVAS

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Brussel
Plaats
Sint-Jans-Molenbeek
Leeftijd
5 year
Datum

De politie en het parket van Brussel verspreiden, in samenwerking met Child Focus, een verouderingsfoto van Gevriye CAVAS, een jongetje dat in 1985 verdween in Sint-Jans-Molenbeek.

In 1985 woonde de familie Cavas in de Ransfortstraat 85 in Sint-Jans-Molenbeek. Het was op een woensdag, 6 februari 1985, dat de jongen verdween. In de namiddag was er geen school en Gevriye, toen 5 jaar oud, was thuis waar een oudere zus een oogje in het zeil hield. Zijn moeder lag ziek te bed. Rond 3 uur in de namiddag wilde Gevriye zijn grote broer gaan zoeken om samen voetbal te spelen op een terrein in de buurt. Ondanks het verbod om buiten te gaan, verliet de kleuter alleen de woning. Hij werd nooit meer teruggezien.

Het onderzoek is nog niet afgesloten. Met behulp van een verouderingsfoto hopen de speurders nog nuttige tips te verkrijgen. De verouderingsfoto staat ook op de opsporingsfolder die De Post bus aan bus verspreidt in Sint-Jans-Molenbeek.

Weet u meer over de plotse verdwijning, neem dan contact op met de speurders. Ook als u in 1985 in Molenbeek woonde en zich nog zonderlinge personen of vreemde gebeurtenissen kan herinneren uit die periode, willen de onderzoekers dat graag weten. Elke tip, hoe klein ook, kan van belang zijn.