Rekrutering

Een loopbaan bij de politie - Haal het beste uit jezelf. Geen makkelijke job, maar je haalt er enorm veel voldoening uit.

Ben jij de geknipte politieman of -vrouw?

We verwachten heel wat van je.

Je werkt goed en graag in team. Je bent geen type dat bij de pakken blijft zitten. Je kan flexibel en zelfzeker met alle mogelijke situaties omgaan. Je beschikt over een gezonde dosis creativiteit zodat je nooit verlegen zit om een goede improvisatie. Bovendien heb je een goede fysieke conditie.

Je krijgt er heel wat voor terug.

Al tijdens de opleiding verleg je je eigen grenzen. Je krijgt een degelijke opleiding met aandacht voor theorie en praktijk. Bij de politie krijg je een afwisselende, praktische en uitdagende job met veel ruimte voor je eigen creativiteit. Je staat met beide voeten in de realiteit en maakt maatschappelijke veranderingen mee. Je kan kiezen uit tientallen verschillende jobs bij de lokale politie of de federale politie. Heb je talent en ambitie, dan krijg je alle kansen om door te groeien…. en misschien officier te worden. Uiteraard mag je rekenen op een interessante verloning, die ook rekening houdt met overwerk, nacht- en weekendwerk.

Ook als burger kan je bij de politie werken.

De politie is geen reservaat voor politiemensen. Voor heel wat taken rekenen we op burgerpersoneel. Als jurist, psycholoog, vertaler, tolk, maatschappelijk assistent, boekhouder, informaticus, vorm je een waardevolle schakel in de politieorganisatie. Dit is maar een greep uit de vele taken die door burgerpersoneel worden uitgevoerd.

Vragen? Informatie nodig?

Bel het gratis nummer van JOB-INFO: 0800/99 404.

Surf naar www.jobpol.be of mail naar pz.loon@police.belgium.eu

Beroepenvoorlichter:

Voor concrete, juiste en objectieve informatie over rekrutering, selectie en opleiding kan je terecht bij jouw lokale beroepenvoorlichter.

Voor de lokale politie Borgloon is dit Dirk Vandecaetsbeek (dirk.vandecaetsbeek@police.belgium.eu