Nieuws

22 februari, Europese Dag van het Slachtoffer

22 februari is de Europese Dag van het Slachtoffer. Een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de rechten van slachtoffers. Daarom zetten we vandaag de website www.slachtofferzorg.be in de kijker. Ben je slachtoffer van een misdrijf, ongeval, ramp of aanslag? Op deze website vind je informatie en hulp.

Politiekantoor Melsele - geen zitdag op woensdag 12 februari 2020

Geen zitdag 12 februari 2020 zal er geen zitdag zijn in het politiekantoor Melsele. Je kan wel steeds terecht in ons politiekantoor aan het Gravenplein 7 in Beveren. Dit kantoor is 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dringende politiehulp nodig? Bel 101!

Eén keuzemenu voor de twee noodnummers vanaf 11 februari 2020

Vanaf 11 februari, de 112-dag, zal in België een keuzemenu ingevoerd worden voor het noodnummer 112. 
Dankzij het keuzemenu moet je, als je dringende hulp nodig hebt, het nummer van de hulpdienst die je nodig hebt niet meer onthouden.

Resultaten BOB-wintercampagne: 97,4% bobt

De BOB-wintercampagne liep van 29 november 2019 tot en met 3 februari 2020. In onze politiezone hielden we 32 controleacties. In totaal controleerden we 1494 bestuurders. 1455 bestuurders waren BOB. 16 personen bliezen alarm en 23 personen bliezen positief. Drie bestuurders moesten hun rijbewijs onmiddellijk inleveren voor een periode van 15 dagen. 

Politie Waasland-Noord neemt deel aan controleactie “Goliath”

In de avond van donderdag 6 op vrijdag 7 februari nam Politie Waasland-Noord deel aan een grote controleactie “Goliath” in Oost-Vlaanderen. De politieploegen hebben extra aandacht besteed aan diefstallen uit wagens. Naast het uitvoeren van patrouilles op verschillende belangrijke verbindingswegen werd er ook een controlepost opgericht.