Nieuws

Gezocht M/V - Inspecteur

We zoeken een collega voor voltijdse operationele bijstand aan het Team Recherche met specialisatie Jeugd en Gezien.

Ben je reeds inspecteur en is dit op je lijf geschreven?

Neem contact op met Team Recherche specialisatie Jeugd en gezin via het algemeen nummer 02/272.72.72

Solliciteren kan van 4/12/2020 tot 25/12/2020 via mobiliteit 2020-05.

We zoeken jou! Kom jij ons vinden?

We zoeken jou! Kom jij ons vinden?

Op 17 december zetten we onze vacatures bij team wijkwerking in de kijker!

Heb je zin in een carrièreswitch en ben je op zoek naar een werkgever die je werkzekerheid, persoonlijke groei en een boeiende job kan bieden aan zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Schrijf je dan nu in voor ons infomoment voor wijkinspecteur!

Wat zoeken wij?

Voorstelling ANPR-voertuig

Burgemeester Chris Selleslagh en korpschef Jurgen Braeckmans stellen de nieuwe aanwinst voor in het wagenpark van de politiezone Grimbergen.

Het betreft een semi-anoniem voertuig Skoda RS. Dit voertuig is uitgerust met ANPR (automatic number plate recognition). De automatische kentekenplaat herkenning moet ons toelaten om onder andere geseinde en gestolen voertuigen op te sporen en dit zowel op het vlak van criminaliteit als bij verkeersinbreuken. Complementair aan de drie vaste ANPR-sites zal nu gans het grondgebied gecontroleerd kunnen worden.”

Inbrekers actief in Strombeek-Bever

Sinds begin november acteerden we reeds meerdere aangiften van diefstallen in appartementen.  Vooral de Klauwaartslaan en Bergdal worden zwaar getroffen met 5 feiten.  Maar de daders zijn ook actief in verder gelegen straten.  Ze hebben zowel oog voor het appartement als voor kelders van deze gebouwen.

Een job bij de politie?

Op 12 december organiseert PIVO een virtuele infodag voor personen die geïnteresseerd zijn in een job bij de politie. Ook de politiezones uit Vlaams-Brabant krijgen de kans zich die dag virtueel voor te stellen!

Geïnteresseerden die zich inschreven, ontvangen een pdf waarin ze kunnen klikken op het gewenste onderwerp of de gewenste politiezone. Zo worden ze onmiddellijk naar het juiste kanaal binnen de teams groep verwezen. Alle onderwerpen en zones krijgen een verschillend uur van aanvang, zodat het ook mogelijk is de voorstelling van meerdere zones te volgen.