Politiezone Maldegem

Met meer dan 55 enthousiaste medewerkers streeft de politiezone Maldegem dagelijks om het veiligheidsgevoel in onze gemeente te verbeteren.

Samen met onze partners willen we bijdragen om de veiligheid en de leefbaarheid voor de bewoners en bezoekers van Maldegem, Adegem, Middelburg, Kleit en Donk te verhogen.

Dit willen we realiseren door het leveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening die gebaseerd is op de principes van een excellente politiezorg. We hechten hierbij groot belang aan een zichtbare en aanspreekbare politie.

Onze slagzin "Aan een veilige en leefbare omgeving werken wij samen" spreekt ook uw burgerzin en meldingsbereidheid aan. U bent onze ogen en oren inzake verkeersproblemen, woninginbraken, overlast en andere fenomenen die een invloed kunnen hebben op het dagelijkse leven in onze gemeente.

In een sfeer van openheid en transparantie wordt deze website als communicatiemiddel gebruikt om verantwoording af te leggen. U vindt er informatie over de resultaten van verkeersacties, geplande projecten en nog tal van andere weetjes met betrekking tot onze dienstverlening.

Vragen, opmerkingen of suggesties zijn steeds welkom en zullen ons toelaten om verder te groeien en te verbeteren waar nodig.