Onthaal op afspraak

Klacht of aangifte bij de politiezone Erpe-Mere/Lede? Voortaan kan dit op afspraak!

Op 1 oktober start politiezone Erpe-Mere/Lede in het politiehuis te Lede met onthaal op afspraak. Maak voortaan eerst een afspraak en kom dan langs om een klacht in te dienen of een aangifte te doen.

Waarom een afspraak?

Het grote voordeel van werken op afspraak is dat je niet hoeft te wachten. Je wordt dus sneller geholpen en ook meteen door de juiste persoon. Je privacy vaart er wel bij (er staat nu immers niemand achter je te wachten) en bovendien weet je op voorhand welke documenten je moet meebrengen.

Hoe maak je een afspraak?

Je kunt makkelijk zelf online een afspraak maken op www.lokalepolitie.be/5441. Heb je geen internet of twijfel je of je wel aangifte moet doen? Neem dan telefonisch contact op met onze dienst Onthaal via 053 60 64 64. Een medewerker geeft je graag advies en maakt eventueel voor jou een afspraak. Let op: telefonisch contact opnemen met onze politiezone kan enkel tijdens de kantooruren.

Openingsuren

Om de kwaliteit en de dienstverlening van het onthaal in het politiehuis te Lede te verbeteren, zijn ook de openingsuren aangepast.

Nieuwe openingsuren:

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:00 - 19:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 12:00 uur

 

Voor aangifte van volgende feiten kan je terecht op het e-Loket Police on Web

  • fietsdiefstal
  • bromfietsdiefstal
  • winkeldiefstal
  • vandalisme
  • graffiti

 

Online afspraak PZ Erpe-Mere/Lede

Bekijk hier het infofilmpje