Werken bij de politie

Wil je graag politieambtenaar worden? Dan moet je eerst slagen voor verschillende selectietesten bij de federale politie. Daarna volg je een opleiding aan één van de Belgische politiescholen. Meer informatie over een job bij de politie vind je op de website www.jobpol.be. Ook vacatures voor administratieve jobs vind je terug op deze website.

Je kan vrijblijvend een afspraak maken met één van onze beroepenvoorlichters. Deze personen zijn het aanspreekpunt voor mensen die interesse hebben om te komen werken bij de politie. Hun taak bestaat erin geïnteresseerde personen te informeren over wat de voorwaarden zijn om bij de politie te komen, wat de job juist inhoudt, hoe je kunt deelnemen aan de ingangsproeven, toekomstige wedde... Zij helpen je dus graag verder.

Hoe een afspraak maken?

Contacteer Véronique Berat, diensthoofd HRM via:

Ben je op zoek naar een stageplaats? Dan kan je ook bij onze politiezone terecht. Jaarlijks ontvangen wij een aantal stagiairs, die ofwel een administratieve opleiding volgen of een richting die toekomstmogelijkheden biedt in de politiewereld (maatschappelijke veiligheid, criminologie, communicatie, maatschappelijk werk...). Omwille van de grote vraag naar stages, kunnen we helaas niet op elke vraag ingaan.

Hoe aanvragen?

Contacteer onze dienst HRM via:

Maatschappelijk assistent (vervangingscontract)