Nieuws

Hardleerse bestuurder met lachgas gevat na achtervolging

De Lokale Politie Voorkempen heeft op dinsdag 12 januari een man geïntercepteerd na een achtervolging door Malle en Brecht. In de auto trof de politie een fles lachgas aan. De man werd amper 4 dagen daarvoor ook al betrapt op bezit van lachgas.

PZ Voorkempen vat door PZA gezochte dealer

In een lopend onderzoek van het wijkondersteuningsteam Noord - van de politiezone Antwerpen - was de politie op zoek naar een man die betrokken zou zijn bij cocaïnehandel.

Lokale Politie Voorkempen treedt op tegen lachgas

De Lokale Politie Voorkempen kan sinds 1 januari 2021 GAS-boetes uitschrijven voor het gebruik van en de handel in lachgas. De zone wil daarmee inspelen op deze toenemende hype bij jongeren die ernstige gevaren tot gevolg kan hebben.

Eindejaarsreeks: de korpschef

De laatste vier dagen van het jaar 2020 kijkt elke dag een andere medewerker van de Lokale Politie Voorkempen terug naar 2020, het jaar waarin de coronacrisis ook voor de politie heel wat veranderde. Korpschef Geert Smet sluit de reeks vandaag af, op de laatste dag van het jaar.

Eindejaarsreeks: interventie

De laatste vier dagen van het jaar 2020 kijkt elke dag een andere medewerker van de Lokale Politie Voorkempen terug naar 2020, het jaar waarin de coronacrisis ook voor de politie heel wat veranderde. Vandaag laten we Milina aan het woord, zij is het diensthoofd van interventie.