Nieuws

Medewerkers politiezone Voorkempen

Altijd al gedroomd van een job bij de politie? Voor de derde keer wordt er in de provincie Antwerpen een versnelde rekruteringsprocedure voor politie-inspecteurs opgestart.

 

BE-Alert

Kanalen om mensen te verwittigen in een noodsituatie evolueren steeds. Tot voor kort konden 570 sirenes ingezet worden om de bevolking te verwittigen bij eventuele noodsituaties bij een nucleaire site of een Seveso-bedrijf. Sinds 1 januari 2019 is het sirenenetwerk niet meer actief in België. Die keuze werd gemaakt om verder en blijvend te investeren in een modern alarmeringskanaal voor de burger, namelijk BE-Alert.

Gesloten

Omwille van technische problemen zijn de politieposten in Malle en Schilde vanavond uitzonderlijk gesloten.

Maandagochtend werd onze week alvast goed ingezet met de ondertekening van het BIN-protocol van het gloednieuwe buurtinformatienetwerk Hertebos in Schilde. BIN Hertebos is het 45ste buurtinformatienetwerk (BIN-Z’s en BIN-Z-I inbegrepen) in onze politiezone.

Affiche Dag van de Motorrijder

31 maart is een speciale dag om 2 redenen: (1) we mogen onze klok een uurtje verder zetten, want de zomertijd gaat weer van start, maar nog belangrijker: (2) het is weer Dag van de Motorrijder!