Nieuws

Weet jij wat een e-mailheader is?

Veel mensen weten niet wat een e-mailheader juist is. Nochtans is dit een heel belangrijke tool voor onze recherche bij het onderzoeken van oplichting door phishing.

DrugLijn is er voor jou

Mensen die worstelen met drank, drugs, overmatig gamen of gokken betrekken hierbij vaak ook (onbewust) anderen. Geen wonder dat één op drie oproepen naar De DrugLijn van (groot)ouders, broers, vrienden of kinderen komen. Nu we met z’n allen meer tijd thuis doorbrengen, kan je extra geconfronteerd worden met de impact van het gebruik van een geliefde. Bezorgdheden over moeilijkheden bij het proberen te stoppen of wanneer iemand dreigt te hervallen, komen dan ook vaak voor.

Verboden én levensgevaarlijk: wandelen of picknicken op militair domein

Op zondag 5 juli voerde de Federale Politie Antwerpen, in samenwerking met politiezones Brasschaat, Noord en Voorkempen, Defensie en het Agentschap voor Natuur & Bos (ANB), voor het eerst een geïntegreerde, sensibiliserende actie op de militaire domeinen ‘Groot en Klein Schietveld’ in Brasschaat. Het doel was om passanten erop te wijzen dat beide terreinen actief gebruikt worden voor militaire doeleinden, en dat wie het Groot Schietveld toch binnendringt zijn of haar leven riskeert. Toch werden er zondag 13 personen uit het Groot Schietveld gehaald die geen vergunning hadden.

Twee mannen verdacht van winkeldiefstal gevat na achtervolging

Vrijdag 3 juli 2020 zagen mensen twee verdachte personen wegrijden aan een supermarkt in het centrum van Zoersel. Onze interventieploeg heeft de achtervolging ingezet en kon de auto onderscheppen.

[VACATURE] Onderhoudsmedewerker

Ben jij een nette, georganiseerde dame of heer en zit je niet graag stil? Maakt je hart een sprongetje wanneer je een ruimte ziet die helemaal spic en span is? Ben je een bezige bij en hou je van een actieve, afwisselende job? Dan is de vacature van onderhoudsmedewerker op je lijf geschreven!