Nieuws

Twee inbrekers opgepakt in Brecht

Op vrijdagnamiddag, 11 september,  kregen we een oproep van mensen die oog in oog stonden met twee inbrekers in hun huis in Brecht.

Politiezone Voorkempen vraagt aan scholen om ongevallen te melden

Onze verkeersconsulente Iris Denies gaf vanmorgen op Radio 2 meer uitleg over haar nieuwe project waarmee de politiezone Voorkempen vanaf dit schooljaar schoolomgevingen veiliger wil maken. Veel ongevallen in de buurt van scholen waarbij geen slachtoffers vallen, worden niet aangegeven bij de politie. Daar willen we verandering in brengen, zodat we weten waar er nog werk is aan de verkeersveiligheid.

Politie in 14 gemeenten brengt arrestanten ’s nachts onder in cellen van PZ Voorkempen

De politiezones Brasschaat, Grens, Schoten en Voorkempen werken vanaf 1 september 2020 intensief samen op vlak van de bewaking van gearresteerde personen. Wanneer iemand wordt gearresteerd in een van de negen betrokken gemeenten, zal die ’s avonds en ’s nachts in het cellencomplex van politiezone Voorkempen verblijven. Eerder was er al een gelijkaardig akkoord met politiezones Noord en Noorderkempen. “We geloven dat dit alle partijen alleen maar ten goede zal komen."

Zit jouw kind veilig in de auto?

Nog een weekje vakantie en dan brengen we onze kinderen weer elke ochtend naar hun klas. Ga je met de auto? Check dan of je kind wel veilig zit. Uit onderzoek blijkt dat amper 1 op de 5 kinderen in Vlaanderen correct vastgeklikt wordt.

[VACATURE] Maatschappelijk assistent

Heb je een Bachelor in het maatschappelijk werk of gelijkwaardig en ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende job? De PZ Voorkempen is op zoek naar een maatschappelijk assistent die tijdelijk het team Jeugd & Gezin komt versterken.