Nieuws

Bedankt, vrijwilligers!

Een welgemeende, dikke MERCI aan alle vrijwilligers die ons korps versterken!

Inbrekers gevat

Toen een man uit Brecht dinsdagavond thuiskwam, stond hij oog in oog met twee inbrekers. Het kwam tot een handgemeen, waarna de verdachten wegvluchtten. De bewoner kon zowel de nummerplaat, als het merk, de landencode en de vluchtrichting van het voertuig doorgeven aan de politie.

Word jij de nieuwe collega van Michiel?

Dat kan, en wel héél snel. Vanaf maandag 3 februari 2020 kan je in de provincie Antwerpen immers opnieuw deelnemen aan een versnelde rekruteringsprocedure voor politie-inspecteurs.

Opzij, opzij, opzij, de hulpdiensten willen graag zo snel mogelijk voorbij!

Bij een ongeval of noodsituatie telt letterlijk élke seconde. Je wéét natuurlijk wel dat je aan de kant moet gaan staan bij het zien van blauwe zwaailichten en het horen van een sirene, maar weet je ook hoé je dat het best doet?

Verdachten inbraak gevat in Wuustwezel

Gisterenochtend merkte een alerte buurtbewoner uit Sint-Lenaarts een voertuig op met Franse nummerplaat dat hij nog nooit eerder in zijn buurt had gezien. Drie mannen draaiden rond een woning, waarna ze instapten en wegreden. De buurtbewoner vond dit verdacht en had de juiste reflex: hij belde onmiddellijk naar de politie.