Nieuws

"Kijken Kijken" om elke motorrijder te zien

7 op de 10 Vlaamse automobilisten vinden het belangrijk om extra aandachtig te zijn voor motorrijders. De Vlaamse minister van Mobiliteit Lydia Peeters en de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) lanceren daarom een nieuwe campagne die automobilisten aanspoort om te "kijken kijken" en zo ongevallen met motorrijders te voorkomen. 

Eerst checken, dan klikken!

Cybercriminaliteit is één van de prioriteiten uit ons Zonaal Veiligheidsplan. Er zijn veel meer slachtoffers dan je zou vermoeden. Velen onder hen durven het helaas niet melden. Als je geld kwijt bent, komt dan zéker aangifte doen in ons Centraal Onthaalpunt te Brecht of in één van onze Politieposten (te Malle, Schilde of Zoersel).

Controleactie in samenwerking met De Lijn en Dienst Vreemdelingenzaken

Afgelopen weekend vond er een succesvolle controleactie plaats te Malle. Ons Flexteam controleerde er het openbaar vervoer samen met controlediensten van De Lijn en de Dienst Vreemdelingenzaken.

Collega's gezocht!

De PZ Voorkempen is op zoek naar twee nieuwe collega’s: een CALog niveau C – Administratief medewerker Gerechtelijke operaties en een CALog niveau A – Clustermanager informatiebeheer (A21).

Vaccinatiecentrum Malle - Neem snel een kijkje!

Benieuwd hoe jouw vaccinatie zal verlopen in het vaccinatiecentrum in Malle? Neem snel een kijkje via onderstaande video!