Vacature consulent maatschappelijk assistent

Onze politiezone gaat over tot de aanwerving van een consulent Maatschappelijk Assistent. 

We are hiring

Functieomschrijving

De consulent maatschappelijk assistent (M/V/X) is een administratief medewerker die ressorteert onder de politie-assistent Jeugd en Sociale Politie in de PZ Maasland. De functie wordt als volgt omschreven:

  • Inzicht hebben in de organisatiestructuur en werkingsprocedures van de geïntegreerde politie, inzonderheid in die van de lokale politie of deze op korte termijn kunnen verwerven;
  • Kunnen werken met de ICT-toepassingen van de politie en de gangbare softwarepakketten of deze op korte termijn kunnen verwerven;
  • Doordrongen zijn van de missie, visie, waarden en doelstellingen van de organisatie;
  • De maatschappelijk assistent staat in voor politionele slachtofferbejegening, neemt deel aan de permanentierol en is een cruciale schakel in het netwerk van sociale hulpverleningsinstanties;
  • Bouwt een doorgedreven expertise van de sociale kaart op;

De maatschappelijk assistent neemt deel aan de permanentiebeurtrol van slachtofferbejegening.

Voor het volledig takenpakket en profiel kan u onderaan de functieomschrijving openen. 

De vacature is ook terug te vinden op VDAB.be en op JobPol.be .  

Het betreft een vervangingscontract. Een zeer afwisselende job in een boeiende omgeving gekenmerkt door vele menselijke contacten.

Aanbod: mogelijkheid tot het bekomen van verschillende premies, 32 verlofdagen per jaar, gratis hospitalisatieverzekering, gratis fruit, koffie en thee, diensttelefoon, mogelijkheid tot telethuiswerk, maaltijdcheques en andere. 

Solliciteren

Solliciteren kan door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. Dit formulier, samen met een motivatiebrief en een CV, kan aan onze diensten overgemaakt worden met de nodige bijlagen.

Solliciteren kan tot en met 9 april 2023. Het inschrijvingsdossier mag via e-mail verstuurd worden aan PZ.Maasland.HRM@police.belgium.eu of per post naar Politiezone Maasland, T.a.v. Personeelsdienst, Maastrichtersteenweg 21 te 3680 Maaseik. 

Voor de selectie is een theoretische kennisproef mogelijk. Een selectie-interview via een selectiecommissie zal georganiseerd worden. 

Veel succes!

Vacature Maatschappelijk Assistent

Labels