Ik ben iets kwijt, wat nu?

Wanneer je iets verloren bent, meld je dit best in één van onze commissariaten. Er kan dan worden nagegaan of het verloren voorwerp werd aangetroffen en binnengebracht bij onze diensten.

Je melding wordt tevens geregistreerd zodat, moest het verloren voorwerp worden gevonden, je alsnog zal worden gecontacteerd. Voor de meeste verliezen dien je niet persoonlijk langs te komen. Indien je attesten nodig hebt, kom je best naar één van onze commissariaten.

De eigenaar is gekend?

Dan wordt de eigenaar telefonisch in kennis gesteld of krijgt de eigenaar een brief toegestuurd door het secretariaat. Hij / zij kan het voorwerp komen afhalen op het commissariaat dat vermeld werd aan de telefoon of in de brief.

De eigenaar is niet gekend?

Dan blijft het voorwerp bewaard op het commissariaat.

Voorwerpen afhalen?

Volg de richtlijnen die u kan terugvinden in de brief of die u telefonisch werden meegedeeld. U kan de openingsuren van de verschillende commissariaten terugvinden op deze website onder contact.

Gevonden voorwerpen?

U kan ook eens kijken tussen de gevonden voorwerpen, of uw item er misschien tussenzit. Dan kan u het komen afhalen in ons commissariaat tijdens de openingsuren. 

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 089569211.