Zorgt jouw flitsende tekening voor een tragere voet?

Wil je graag iets betekenen voor de gemeenschap en ben je creatief? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! We zijn immers op zoek naar jongeren van 0 tot en met 17 jaar die door middel van een tekening volwassenen hun jeugdig enthousiasme op de baan willen afremmen. Het is de bedoeling dat de tekeningen met elke snelheidsboete worden meegestuurd, zodat bestuurders erop attent worden gemaakt dat het in het verkeer niet om snelheid draait.

Ben jij dus jonger dan 18 jaar en creatief? Perfect!

Stuur dan tegen ten laatste zondag 10 september 2017 je tekening op naar Lokale Politie Zaventem - Hoogstraat 20 - 1930 Zaventem en val in de prijzen! De beste drie tekeningen zullen worden bijgevoegd aan de snelheidsboetes. En de allerbeste tekening ... wel, die zetten we op onze opendeurdag op zondag 24 september nog eens extra in de bloemetjes!

En wat nog leuker is: iedereen mag meedoen! Ook jongeren die niet in Zaventem wonen dus! Nu heb je geen enkel excuus meer om dat potlood niet bij de hand te nemen en te beginnen aan je kunstwerk waar veel musea jaloers op zijn. Veel succes iedereen!

Praktisch:

De tekening moet gemaakt zijn op een A4 blad (29,7 x 21 cm) en mag zowel horizontaal als verticaal georiënteerd zijn.
De tekening mag tekst bevatten.
Op de achterzijde moet zich volgende informatie bevinden:

- Volledige naam

- Leeftijd

- Adres

- Telefoonnummer en/of e-mailadres

De tekeningen moeten verstuurd worden voor 10 september 2017 naar volgend adres:

(Ofwel via de post, ofwel afgeven aan het onthaal t.a.v. dienst sociale recherche)

Lokale Politie Zaventem

Hoogstraat 20

1930 Zaventem