Versnelde selectieprocedure inspecteur Vlaams-Brabant - PZ Grimbergen rekruteert!

Versnelde selectieprocedure voor inspecteur van politie in Vlaams-Brabant

De politiezone GRIMBERGEN rekruteert!

Ben je probleemoplossend ingesteld? Zoek je een afwisselende job, die jou elke dag opnieuw verrast? Sta je met beide voeten in de samenleving en wil je graag werken aan het versterken van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen? Sla je graag de handen in elkaar, om samen met collega’s en andere organisaties vooruitgang te boeken? Hou je van een uitdaging? Is mensen helpen en/of situaties verbeteren wat jou drijft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De politie rekruteert in Vlaams-Brabant!

De politie GRIMBERGEN heeft je nodig!

Wij bieden de kans om alle selectieproeven voor inspecteur van politie te doorlopen in 2 weken tijd, van 30 september tot 11 oktober 2019. Inschrijven voor deze ‘fast track’ kan tot 6 september 2019. Geslaagden starten hun opleiding op 2 december 2019 in de Vlaams-Brabantse politieschool PIVO te Asse, Relegem.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een uitdagende, maatschappelijk geëngageerde en interessante job
  • Werkzekerheid dicht bij huis, in een aangename organisatie, goed omkaderd en met de nodige begeleiding en coaching
  • Opleiding (betaald), doorgroeimogelijkheden, kansen om volop je talenten te ontplooien
  • En nog zoveel meer…

Op 18 en 25 juni van 19 tot 21 uur wordt er in de politieschool PIVO een informatieavond georganiseerd en op 31 augustus van 13.30 tot 17 uur stellen alle Vlaams-Brabantse politiezones zich voor tijdens een open infomoment in het PIVO

Interesse? Wil je meer info omtrent de job, neem zeker eens een kijkje op de website www.jobpol.be, of www.vlaamsbrabant.be.pivo/politie.

Heb je vragen over deze specifieke opportuniteit (fast track) neem contact op met de politiezone GRIMBERGEN op 02.272.72.72 of via info@pzgrimbergen.be; onze beroepenvoorlichters nemen contact met je op!

Politie - wapengordel