We zoeken jou! Kom jij ons vinden?

We zoeken jou! Kom jij ons vinden?

Op 17 december zetten we onze vacatures bij team wijkwerking in de kijker!

Heb je zin in een carrièreswitch en ben je op zoek naar een werkgever die je werkzekerheid, persoonlijke groei en een boeiende job kan bieden aan zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Schrijf je dan nu in voor ons infomoment voor wijkinspecteur!

Wat zoeken wij?

Wijkinspecteurs zijn flexibel en leveren goed zelfstandig werk. Onze collega’s zijn graag op de baan en bedenken creatieve oplossingen voor uiteenlopende situaties.
Bij team wijkwerking kom je in aanraking met mensen van verschillende achtergronden, bij ons ben je best luistervaardig met een gezonde dosis empathie.
Wij houden van collega’s die open zijn van geest en zin hebben voor initiatief. Bij het team wijkwerking is er aandacht voor een goede work-life balance en zijn er meerdere betrekkingen vacant.

Ken jij de bijkomende voordelen van een vaste benoeming als politie inspecteur?

Kom op 17 december op ontdekking en schrijf je in voor ons infomoment,  onze wijkinspecteurs staan klaar om je al vragen te beantwoorden van rekrutering tot loopbaanmogelijkheden!
Van 18 uur tot 19.30 uur kan je die dag bij ons terecht voor een voorstelling van het team en een rondleiding in het commissariaat.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan per mail via rekrutering@pzgrimbergen.be of per telefoon op 02 272 72 72 (vraag naar Nancy Bevers of Inez Raets).

Wil je zeker zijn dat je voldoet aan de medische en fysische voorwaarden? Check snel de verschillende toelatingscriteria en selectieproeven op https://jobpol.be/nl/jobs-in-uniform/selectieprocedure.

Tot snel!