Nieuws

Politiehuis bezoeken in tijden van Corona

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is het politiehuis niet meer vrij toegankelijk.

Maldegem kermis

Coronaveilig, mét kermisfoor

De coronacrisis zorgt dit jaar voor een beperkt programma van Maldegem kermis, maar de kermisfoor kan wel (coronaveilig) doorgaan. Ook de horecastraat wordt ter gelegenheid van Maldegem kermis nog één keer georganiseerd.

Alle andere activiteiten zoals de wielerwedstrijd, streekbierenavond, parkfuif, vuurwerk, jaarmarkt… gaan niet door.

Jouw aanspreekpunt - onze wijkinspecteurs

De wijkinspecteurs zijn op de straat hét aanspreekpunt voor de inwoners van Maldegem. In een beurtrol staan ze ook in voor het onthaal in het politiehuis. Dikwijls tref je ze ook aan in de schoolomgeving en op de evenementen (buurtfeesten, wielerwedstrijden enz.) die in hun wijk worden georganiseerd.

Omgaan met conflicten in het gezin tijdens de coronacrisis

Tijdens deze coronacrisis ontstaan er vaak conflicten binnen het gezin. Hoe kunnen we hier mee omgaan? Probeer alvast deze 5 tips:

Bijkomende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus

De afgelopen uren komen er bijkomende maatregelen op ons af. In het belang van de volksgezondheid van de bevolking en onze eigen medewerkers vragen wij om bij een aangifte voorafgaandelijk een afspraak te maken via onze website politie.be/5424. Telefonisch kan ook op het nummer 050 / 72 71 70. De politiezone Maldegem blijft wel bereikbaar. Bij ernstige en/of dringende oproepen kan u uiteraard steeds terecht op het noodnummer 101.