Nieuws

Omgaan met conflicten in het gezin tijdens de coronacrisis

Tijdens deze coronacrisis ontstaan er vaak conflicten binnen het gezin. Hoe kunnen we hier mee omgaan? Probeer alvast deze 5 tips:

Bijkomende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus

De afgelopen uren komen er bijkomende maatregelen op ons af. In het belang van de volksgezondheid van de bevolking en onze eigen medewerkers vragen wij om bij een aangifte voorafgaandelijk een afspraak te maken via onze website politie.be/5424. Telefonisch kan ook op het nummer 050 / 72 71 70. De politiezone Maldegem blijft wel bereikbaar. Bij ernstige en/of dringende oproepen kan u uiteraard steeds terecht op het noodnummer 101.

Onthaal op afspraak

Sinds 1 januari 2019 kan je in het commissariaat in Maldegem ook op afspraak terecht voor een gesprek, een aangifte of een klacht. Daarnaast blijft het politiehuis tijdens de openingsuren ook toegankelijk zonder afspraak.

Verkeersmaatregelen n.a.v.carnaval 2020

Op zondag 23 februari 2020 wordt carnaval gevierd in Maldegem. Om alles in goede banen te leiden worden er een aantal verkeersmaatregelen genomen.

Verdachten inbraak opgepakt

Op 27/11 bemerkte een alerte persoon kort na de middag twee personen die de oprit van een woning in Kronekalseide verlieten.