Nieuws

Vanaf 04/01/2021 schakelt politiezone Polder over naar een online afsprakensysteem. Wil je een bezoek brengen aan één van onze politiekantoren, dan vragen wij vooraf een afspraak te maken via onze website: www.politiezonepolder.be Indien u niet in de mogelijkheid bent om online een afspraak te maken kan u nog steeds telefonisch contact opnemen met onze politiekantoren. Zij maken dan een afspraak voor u.

Indien u een afspraak maakt online kunnen wij een betere service bieden en wordt u bovendien onmiddellijk geïnformeerd welke documenten u moet mee hebben bij het indienen van uw klacht of aangifte.

De wachttijden worden korter en u kan immers een afspraak maken op het moment die voor u het beste past.

Maak hier uw afspraak

Opgelet: Draag in het politiekantoor steeds een mondmasker, kom alleen en houd overal 1,5 meter afstand. Deze regels helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

In bijlage vindt u de agenda van de politieraad van 24 maart 2021.

Aanvangsuur : 20u00

U kan de politieraad (klik hier) live volgen.

Via de link kan u de politieraad via livestream online volgen.

In bijlage vindt u de dagorde van de politieraad van 26 januari 2021.

Aanvangsuur : 20u00

In bijlage vindt u de uitnodiging voor de politieraad van 3 december 2020, die om 20u00 doorgaat in cultuurzaal de Balluchon, Moerestraat 19, 8680 Koekelare

Geen heksenjacht, maar normaal controleren, zoals we nu doen! 

Het was minister van binnenlandse zaken Annelies Verlinden (CD&V) die zei dat de politie tijdens de kerstperiode zou aanbellen bij mensen thuis waar nodig. Korpschef van politiezone Polder, Johan Geeraert, vertelt wat die controles inhouden.

https://radio1.be/programma/de-ochtend/radioitem/korpschef-politie-we-gaan-geen-heksenjacht-organiseren-controleren-voort-zoals-we-nu-ook-al-doen/31328?fbclid=IwAR2-zarr9C4bdwrxqql_sLrKAYlz2UW4S3rBR_AWD3vFn4qDsvXE_b5lQn8