Verkeer

Wil je weten waar je op een alcohol- of snelheidscontrole kan stoten? Of waar onze verkeerspolitie je (brom)fiets, boorddocumenten of gordeldracht controleert? Let wel, het gaat hier om aangekondigde acties, je kan eender welk moment gecontroleerd worden in Brasschaat.

Een overzicht van de wegwerkzaamheden in Brasschaat met onder meer informatie over de start- en einddatum, de aard van de werken en de bereikbaarheid.

Neem alvast eens een kijkje op Geopunt Vlaanderen. 

U kan ook  meer info vinden  via  de website van de gemeente Brasschaat  overzicht werken met hinder te Brasschaat

Pauwelslei

Vanaf 7 januari 2019 starten de wegenwerken in de Pauwelslei.  Deze werken verlopen in verschillende fases en zullen een grote impact hebben op het verkeer.  Ook de verkeersafwikkeling in de schoolomgeving Het Heiken en Heislag zal worden aangepast in functie van een verkeersveilige schoolomgeving. Tijdens fase 4 zal er éénrichtingsverkeer worden ingesteld, simultaan met éénrichtingsverkeer op de Bredabaan tussen het Innemen en de Heislagsebaan.

 

In Brasschaat vinden heel wat evenementen plaats die de verkeersdoorstroom in en rond Brasschaat of parkeermogelijkheden in bepaalde straten beïnvloeden.

Overzicht van de lokale evenementen.

 

Organisatie van een evenement

Vindt het plaats op openbaar of privaat terrein? Is het publiek toegankelijk of voor een klein gezelschap? Moet je inkom betalen? Hoeveel bezoekers/deelnemers verwacht je?
In het politiereglement (hoofdstuk 14) vind je alle richtlijnen rond de organisatie van een evenement.

Aanvraag van een evenement