Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101. Geen spoed, wel politie? Bel 03 650 35 00.
Pz Brasschata tijdens actie DIW

Verkeer

Wil je weten waar je op een alcohol- of snelheidscontrole kan stoten? Of waar onze verkeerspolitie je (brom)fiets, boorddocumenten of gordeldracht controleert? Let wel, het gaat hier om aangekondigde acties, je kan eender welk moment gecontroleerd worden in Brasschaat.

In Brasschaat vinden heel wat evenementen plaats die de verkeersdoorstroom in en rond Brasschaat of parkeermogelijkheden in bepaalde straten beïnvloeden.

Overzicht van de lokale evenementen.

 

Organisatie van een evenement

Vindt het plaats op openbaar of privaat terrein? Is het publiek toegankelijk of voor een klein gezelschap? Moet je inkom betalen? Hoeveel bezoekers/deelnemers verwacht je?
In het politiereglement (hoofdstuk 14) vind je alle richtlijnen rond de organisatie van een evenement.

Aanvraag van een evenement

Een overzicht van de wegwerkzaamheden in Brasschaat met onder meer informatie over de start- en einddatum, de aard van de werken en de bereikbaarheid.

Neem alvast eens een kijkje op Geopunt Vlaanderen. 

U kan ook  meer info vinden  via  overzicht hinder te Brasschaat

 

Werken aan de Bredabaan N1  

Vanaf maandag 4 juni start FASE 2 werken Bredabaan tussen MTH en Wuustwezel.

In functie van de zwakke weggebruiker werd een tijdelijk fietspad aangelegd. (Twee rijrichtingen). De fietsers gebruiken dit tijdelijk fietspad tot aan het Dennenhof.  Alhier dienen zij de omleiding te volgen richting Wuustwezel en vice versa.  Doorgaand verkeer < 3,5 ton in beide rijrichtingen is mogelijk via 2 versmalde rijstroken.  Verkeer > 3,5 ton dient de omleiding via de E19 te volgen.  Langsheen de werfzone is een snelheidsbeperking  voorzien van maximum 30 km/u.    Pas uw snelheid aan!

Laatste nieuws