Kom jij bij de politie werken?

Heel wat kinderen dromen ervan om 'later' bij de politie te gaan werken. Zin om die droom waar te maken? Benieuwd naar wat de politie allemaal te bieden heeft? Dan ben je helemaal welkom bij ons in de Voorkempen! Schrijf je alvast in voor het virtuele politiedorp op de Nationale Feestdag!

beeld van lokale politie voorkempen

Het virtuele Politiedorp is dé gelegenheid om de vele carrièremogelijkheden bij de Geïntegreerde Politie onder de aandacht te brengen. De politie wil jaarlijks minstens 1600 nieuwe medewerkers aanwerven. Om potentiële kandidaten te informeren en aan te trekken, zal op 21 juli een virtuele infodag plaatsvinden. Het is de ideale gelegenheid om met potentiële toekomstige collega's verschillende loopbaantrajecten te bespreken.

Je komt er alles te weten over de verschillende jobmogelijkheden, de selectieprocedure en de verschillende diensten van de Federale en Lokale Politie. https://www.jobpol.be/nl/evenementen/21-juli-virtuele-infodag-ontdek-de-geintegreerde- politie

Wist je trouwens dat je altijd een afspraak kan maken met één van onze politiemensen in de Voorkempen? Zij vertellen je met veel plezier alles over hun job. Stuur een mailtje naar pz.voorkempen.hrm@police.belgium.eu en wie weet hoor jij binnenkort bij ons politieteam!

Wij zijn alvast benieuwd naar jullie talent!