Kom langs voor gratis anti-inbraaktips!

In de week van 18 tot en met 24 oktober 2021 start de nationale sensibiliseringscampagne ‘BeSafe@home’ (in navolging van de campagne ‘1dagniet’). Deze campagne gaat de strijd aan tegen elke vorm van diefstal, maar de focus ligt bij woninginbraken. Nu de 'donkere dagen' er weer aankomen, is het belangrijk om hier even bij stil te staan. Als politiezone ondersteunen wij deze campagne en helpen wij je graag bij de beveiliging van jouw thuis.

poster met anti-inbraaktips

Tijdens de campagneweek zullen wij op 4 locaties in onze politiezone aanwezig zijn om gratis advies te geven over hoe je een woninginbraak kan voorkomen. Kom zeker eens een kijkje nemen! 

  • woensdag 20/10, 08:30-12:30 : Lodewijk De Vochtplein te ’s Gravenwezel (Schilde); 
  • woensdag 20/10, 14:00-17:00 : Max Wildiersplein te St.-Job (Brecht); 
  • zaterdag 23/10, 09:00-12:00 : Rodendijk – parking Gamma (Zoersel); 
  • zaterdag 23/10, 13:30-16:30: Zoerselbaan 117 – parking Eurostock (Westmalle).

     

Gratis advies aan huis

Kan je er niet bij zijn op een van deze data? Dan kan je altijd gratis anti-inbraakadvies aan huis aanvragen, op een moment waarop het jou past. Eén van onze diefstalpreventieadviseurs komt dan bij je langs om te kijken wat je nog beter of anders kan beveiligen. Dit kan meestal al door heel eenvoudige ingrepen.

De diefstalpreventieadviseur maakt tijdens zijn bezoek aan jouw woning, samen met jou een rondgang en beveelt op de inbraakgevoelige plaatsen, verbeterpunten aan.  

En intussen? Lees al eens de preventietips na op besafe.be, de website van de Algemene Directie Veiligheid en Preventie van de FOD Binnenlandse Zaken. 

Be Safe!