Nieuwe website

Je hebt het misschien gemerkt: onze website werd in een volledig nieuw kleedje gestoken. We hebben gekozen voor het webplatform aangeboden door de geïntegreerde politie. Het resultaat is een website die modern oogt, mobielvriendelijk en vooral veilig is.

Tijdens de ontwikkeling van de website stond de gebruiker centraal. Dat uit zich onder meer in een smartphone- en tabletvriendelijke website. De website werd gemaakt volgens het mobile first-principe. Het platform werd m.a.w. ontwikkeld voor het ‘kleine’ toestel – de smartphone – en past zich aan naarmate het scherm vergroot. Dat maakt de website enorm gebruiksvriendelijk, op welk toestel dan ook.

Inhoudelijk zijn er geen grote inhoudelijke wijzigingen. Bestaande content werd vanuit de informatiebehoefte van de surfer onder nieuwe, vaste rubrieken geplaatst. De veelgestelde vragen werden gebundeld in een afzonderlijke rubriek – opgedeeld in subcategorieën. Het zoekveld bovenaan deze rubriek maakt het terugvinden van specifieke zoektermen erg gemakkelijk.

De domeinnaam van onze website is vanaf nu dus niet meer www.politievoorkempen.be, maar www.politie.be/5355.