Word jij de nieuwe collega van Michiel?

Dat kan, en wel héél snel. Vanaf maandag 3 februari 2020 kan je in de provincie Antwerpen immers opnieuw deelnemen aan een versnelde rekruteringsprocedure voor politie-inspecteurs.

Kandidaten voor het basiskader kunnen ervoor kiezen om de selectieproeven via een versnelde procedure – de fast track – te doorlopen. De naam verraadt het al: alle proeven kunnen in dit speciale traject afgelegd worden op amper 2 weken. De proeven zullen doorgaan van 3 t.e.m. 14 februari 2020. Je moet de volledige periode beschikbaar zijn voor de testen.

Bij een positieve screening wordt er verwacht dat je al op 1 april 2020 start aan de opleiding basiskader in de provinciale politieschool Campus Vesta.

Wil je je kandidaat stellen voor deze versnelde rekruteringsprocedure? Stuur onderstaande 4 documenten dan (ingevuld) terug naar rekrutering@police.belgium.eu en dit ten laatste op zondag 19 januari 2020.

  • Standaard inschrijvingsformulier (bijlagen onderaan)
  • Ondertekend en aangekruist document ‘fast track’ (bijlagen onderaan)
  • Uittreksel uit het strafregister
  • Kopie hoogst behaalde diploma

 

Let wel: je bent pas zeker van een plaats in deze procedure nadat je hiervan een bevestiging hebt ontvangen per mail.

Om je goed voor te bereiden op de selectieprocedure, raden we je aan om vooraf contact op te nemen met één van onze beroepenvoorlichters. Zij kunnen je meer informatie geven over de jobinhoud en/of de selectieprocedures. Een afspraak maken kan door te mailen naar Veronique Berat.