Het nieuws van 2 en 3 juni 2018

Voorbije weekend?

Een 53-jarige vrouw uit Lokeren leerde via een datingsite haar prins kennen. Deze rijdt momenteel rond in een exotisch land en wil zijn geliefde een kist met geld opsturen, veel geld...

Er dient wel een bedrag met vier cijfers aan importkosten betaald te worden, maar dat is slechts wat wisselgeld in vergelijking met de beloofde som. De importkosten werden betaald en nu is het wachten op de kist. We vrezen dat het een leege duuëze zal worden. Laat je niet in de luren leggen!!

Een andere 53-jarige vrouw keek op vrijdagavond veel te diep in het glas en belandde in de politiecel.

Inbraak in een woning in de Beerveldestraat tussen vrijdag- en zaterdagochtend. Het nadeel betrof onder meer een laptop en juwelen. In de Nijverheidsstraat werd er wellicht vrijdagnacht een laptotas gestolen uit een niet-slotvast voertuig dat geparkeerd stond.

Welke ouder zit er niet al eens met de handen in het haar omdat de zoon of dochter niet wil studeren? Een 48-jarige vader had ooit iets gehoord of gelezen over de 'omgekeerde psychologie': als je wil dat je zoon studeert, zorg ervoor dat hij niet kan studeren, waardoor hij goesting zal krijgen om wel te studeren. Ah, goed gevonden, maar hoe doe je dat? Je wacht tot de zoon op zijn kamer zit, kamervensterje open om voldoende zuurstof binnen te halen en je begint je gasplein af te rijden. De zoon wordt ambetant van het gebrom, trekt de stekker uit van het gasmasjien, krijgt daarvoor een lap op zijn kaak, en voila: iedereen staat op scherp. We wachten de resultaten van het examen af.

Mogelijk kan een 72-jarige moeder hiervan wat opsteken. Zij belde ons even later op met de boodschap dat haar 40-jarige zoon zijn kamer niet wou opruimen.

De voorbije nacht pakten we drie personen op die kort voordien hadden ingebroken in een handelszaak gelegen langsheen de Gentse Steenweg. Maar daarover morgen meer

Labels