Job bij de politie?

Wie interesse heeft in een job bij de politie schrijft zich hiervoor in en wordt dan uitgenodigd voor het afleggen van vier selectieproeven. Een traject dat toch een 6-tal maanden duurt, wat lang is.

De Oost-Vlaamse politieschool PAULO liet ons echter weten dat ze een Fast Track-procedure organiseren voor de functie van Inspecteur van Politie.

Deze procedure wordt georganiseerd vanaf maandag 06/01/2020 tot en met vrijdag 17/01/2020.
Tijdens deze Fast Track worden alle selectieproeven in twee weken tijd doorlopen!

De politieschool is op zoek naar kandidaten die zich voor deze volledige periode (van 06/01/2020 tot en met 17/01/2020) kunnen vrijmaken en die de basisopleiding kunnen starten in de politieschool PAULO in Gent op 02/03/2020.

Indien je geïnteresseerd bent in deze versnelde selectieprocedure kan je jouw volledig dossier samen met het document in bijlage ingevuld terugsturen naar rekrutering@police.belgium.eu.

Wat is een volledig dossier?

inschrijvingsformulier, kopij van jouw hoogst behaalde diploma, bewijs van goed zedelijk gedrag dat maximum 3 maanden oud mag zijn.

Welk diploma heb ik minstens nodig? Minstens 6 jaar middelbaar onderwijs, ook 6 jaar BSO is OK.

Inschrijvingen kunnen gebeuren tot ten laatste zondag 15/12/2019.

Let wel: je bent pas zeker van een plaats in deze procedure nadat je via mail een bevestiging ontvangt van de school.

Kandidaten kunnen ook steeds terecht bij een jobvoorlichter van Politie Lokeren. Bel voor een afspraak naar ons algemeen nummer 09/340.94.99.

CP Rudi DE CLERCQ (PZ LOKEREN)

Jobvoorlichter PZ Lokeren