Nieuws van 01 oktober 2018

Enkele FB-volgers vroegen info i.v.m. de brand van het voorbije weekend. Op 29.09 brak er omstreeks 21.25u brand uit op de tweede verdieping van een appartementsgebouw in de Luikstraat. De politie was heel snel ter plaatse en evacueerde een deel van het gebouw. We vernamen dat er ook nog een persoon was op de derde verdieping. De brandweer ontfermde zich hierover, met aangepaste kledij en materiaal. Aanzienlijke materiële schade, geen (ernstige) gekwetsten. We trachtten ook de (crisis)opvang van de bewoners mee te regelen.De oorzaak was accidenteel, m.a.w.: 't was nie èsprès.

Op 1 oktober in de voormiddag tussenkomst inzake een poging zelfmoord. We verwijzen ook naar www.zelfmoordlijn.be. Je vindt ook steeds een luisterend oor bij Politie Lokeren op het nummer 09/340.94.99, of kom even langs. We zijn steeds bereikbaar.

Op 1 oktober omstreeks 17.30u tussenkomst inzake geweld tussen partners. De 50-jarige vrouw werd gekwetst en overgebracht naar het ziekenhuis. De 38-jarige man werd gearresteerd.