Nieuws van 20 augustus 2018

Voorbije dagen?

-Op donderdag 16.08 ontmantelden we in Lokeren een kleine cannabisplantage. De verdachte werd gearresteerd en aangehouden door de onderzoeksrechter. Zelf kunnen wij hierover geen bijkomende informatie geven.

-Op vrijdagnamiddag diefstal van een portefeuille tijdens het winkelen in een warenhuis gelegen langsheen de N70. Op de beelden van het warenhuis is duidelijk te zien dat de verdachte het intikken van de code observeert. Hierna werd de portefeuille gestolen en werd er onmiddellijk een geldbedrag afgehaald aan een bankautomaat in het centrum van Lokeren. Zorg ervoor dat niemand kan zien welke code je intikt! Vertrouw niemand op dat ogenblik.

- Op zaterdagochtend melding van een Inbraak in een handelszaak gelegen in de Lokerhoutstraat. De verdachte stal geld uit de kassa.

-Opzettelijke beschadiging van een autoruit in de Tweebruggenstraat op 18.08 om 20.25u. Ook 's anderendaags kregen we een gelijkaardige melding, maar deze keer voor een voertuig dat geparkeerd stond in de Bergendriesstraat. In beide gevallen werd er niks gestolen.

-Voetbaldienst Lokeren-Standard. We stelden twee PV's op op basis van de Voetbalwet: eentje voor het aansteken van een vuurpot, en een tweede ten laste van een andere supporter voor het gooien van de vuurpot op het veld. Dit gebeurde op basis van een visuele vaststelling, ondersteund door camerabeelden.

-Op zondagnamiddag lag er een 39-jarige man zijn roes uit te slapen op een terras op de Groentemarkt. Hij kon de slaap verder zetten in de politiecel.