Wegbeschrijving naar PZ Lokeren

Adres

Oude Vismijn 34
te 9160 Lokeren.

Hoe te bereiken ?

de weg naar Politie Lokeren

Ons politiekantoor is bereikbaar via verschillende kanalen. Voor dringende zaken zoals noodoproepen e.d. neemt u best telefonish contact op met de dienst 101 of 112 via uw gsm/mobieltje. Uw lokaal politiekantoor staat met deze noodcentrale in permanente verbinding (zowel telefonisch als via computer- en radioverbinding waardoor uw noodoproep ook daadwerkelijk voorrang krijgt. Via de gewone nummers bestaat er immers altijd de mogelijkheid dat deze bezet zijn.
Wil je ons kantoor bereiken dan kan je dat dag en nacht. Er is steeds een permanentie aanwezig op het kantoor. Je belt ons best op het hoofdnummer 09/340 94 99.

Faxen kan je ons op 09/340 94 90 of 09/340.94.83 en e-mailen op politie@lokeren.be.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat de administratieve diensten enkel tijdens de kantooruren open zijn.

Wanneer

Het politiekantoor van Lokeren is 24u op 24 uur open voor dringende zaken of tussenkomsten. Normale verrichtingen echter, zoals bv. diefstal van een identiteitskaart, rijbewijs, enz... daarvoor kan u dagelijks (ma-zo) terecht tussen 08.30 uur en 18.00 uur of na afspraak. Voor het verlies van een identiteitskaart moet u sinds maart 2006 op het stadhuis aangifte doen; dit is de snelste manier gezien de enkelvoudige administratie. Buiten de kantooruren van het stadhuis kan u op onze diensten terecht (wanneer het dringend is ).

Wegbeschrijving

Komende vanuit de richting E17: pijlen centrum volgen. In het centrum (t.h.v. de Markt) de brug overrijden, links meevolgen, vervolgens tweede brug over en onmiddellijk rechts indraaien (voor het Postkantoor). Nu ben je in de Durmelaan. Vervolgens rijden tot de eerste straat links (Oude Vismijn). Het politiekantoor kan je vinden aan huisnummer 34.

Komende vanuit de richting Gent via de N70 : rijden tot aan de verkeerslichten met de Koningin Fabiolalaan; kruispunt oversteken tot de eerstvolgende driekleurige verkeerslichten; hier rechtsaf (Heirbrugstraat) en rijden tot het kruispunt met de Durmelaan en daar linksaf draaien en rijden tot aan Oude Vismijn nummer 34 (2de straat rechts).

Komende vanuit de richting van Antwerpen via de N70: rijden tot aan de verkeerslichten met de Heirbrugstraat (t.h.v. de kerk); hier rechtsaf (Heirbrugstraat) en rijden tot het kruispunt met de Oude Vismijn (2de straat aan rechterkant) en daar indraaien en rijden tot aan nummer 34.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 09-340.94.99.