Contactformulier

Dit bericht zal verstuurd worden naar de Lokale Politie Buggenhout-Lebbeke

Beste bezoeker,

Voor meldingen en klachten moet nog steeds aangifte of melding worden gedaan via de hoofd- of wijkpost.

Het contactformulier dient dus niet voor het indienen van een aangifte. U moet hiervoor persoonlijk langs komen op het commissariaat.

Een digitale aangifte voor bepaalde feiten is mogelijk via het daartoe voorziene kanaal. Meer info voor een digitale aangifte ? Klik hier.

Om de kwaliteit en de dienstverlening van het onthaal in beide commissariaten van onze politiezone Buggenhout-Lebbeke te verbeteren, wordt het onthaal vanaf 1 oktober geoptimaliseerd. De openingsuren worden aangepast en we zullen enkel nog werken op afspraak. Het gaat om aangiftes en klachten die niet dringend zijn en waarvoor de politie niet ter plaatse hoeft te komen.

Hoe een afspraak maken voor een aangifte ? Klik hier.

Het grote voordeel van werken op afspraak is dat je niet hoeft te wachten. Je wordt dus sneller geholpen en ook meteen door de juiste persoon. Je privacy vaart er wel bij (er staat nu immers niemand achter je te wachten) en bovendien weet je op voorhand welke documenten je moet meebrengen. Maak vanaf 1 oktober je afspraak op www.lokalepolitie.be/5437 of bel tijdens de kantooruren naar 052/46.83.83

Voor zeer dringende tussenkomsten dient nog steeds beroep gedaan te worden op de politiedienst via 101 of 112.

Hier blijven onze interventieploegen 24/24u, 7/7d instaan voor uw veiligheid !

Mijn details
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw verzoek. Bekijk onze privacyverklaring.
Mijn boodschap