Nieuws

290 fietsers lopen tegen de lamp

De lokale politie Damme/Knokke-Heist betrapte tijdens de zevende editie van Ej me velo gezien!? 290 fietsers die met een niet-verkeersveilige fiets reden. Hiervan hadden 85 fietsen geen of een defect fietslicht.

Overlijden Drago en Blue

Deze nacht is ons politieteam diep in het hart getroffen. Bij een zwaar verkeersongeval in Knokke-Heist verloren we onze politiehonden Drago en Blue. Twee waardevolle en gerespecteerde leden van ons team. De verslagenheid is groot. Onze gedachten gaan uit naar onze hondengeleider die samen met een andere collega tijdens het ongeval lichtgewond raakte.

 

1.500 euro voor goede doel

De politiekring van de lokale politie Damme/Knokke-Heist haalde eind vorig jaar 1.500 euro op voor het goede doel. Het bedrag ging naar de Vrijwillige Blankenbergse Zeereddingsdienst (VBZR). Het team zamelde het bedrag in tijdens een ontbijt op het werk.

Splinternieuwe sectiewagen

De lokale politie Damme/Knokke-Heist pakt uit met een splinternieuwe IVECO-sectiewagen. De wagen is ruim genoeg voor het transport van een volledige sectie.

Weekend zonder alcohol achter stuur

De lokale politie nam deel aan het Weekend zonder alcohol achter het stuur met extra controles in Damme en Knokke-Heist. In totaal reden 10 van de 642 gecontroleerde bestuurders onder invloed van alcohol. Het politieteam trok hun rijbewijs in.