Nieuws

Foto van twee collega's die stierven tijdens het Zwindrama.

Op vrijdag 3 mei 2019 herdenkt ons politieteam politieagenten Willy De Bree en Paul Demare. Onze collega's werden op 3 mei 1971 op de parking van het Zwin doodgeschoten door een Nederlandse deserteur.

Vacatures | Logistiek medewerker & communicatieconsulent

Ben je op zoek naar meer dan gewoon een job? Start je avontuur bij het #PolitieteamVanHetJaar en versterk ons team als logistiek medewerker of communicatieconsulent. Je kan je kandidaat stellen tot en met vrijdag 17 mei 2019.

Verkeersmaatregelen Fintro Knokke 10K.

Op woensdag 1 mei 2019 zetten opnieuw veel sportievelingen hun beste beentje voor tijdens het sportevent Fintro Knokke 10K. De verschillende loopwedstrijden gaan door tussen 14.00 en 17.00 uur. De start- en aankomst van elke wedstrijd is voorzien ter hoogte van de Edward Verheyestraat.

De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om het sportevent vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen Damme-Brugge-Damme

Op zondag 28 april 2019 trekken veel sportievelingen hun loopschoenen aan voor het sportevent Damme-Brugge-Damme. De verschillende loopwedstrijden gaan door tussen 12.30 en 16.30 uur.

De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om het event vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de lokale politie en seingevers.

147 te snel tijdens flitsmarathon

De lokale politie Damme/Knokke-Heist nam gisteren deel aan de flitsmarathon met extra controles. In totaal reden 147 van de 1.021 gecontroleerde bestuurders te snel voorbij de flitswagen.