Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101.
Fietspolitie op patrouille in het Zwin.

Nieuws

Vacature ICT-consulent 2018

Onze zone is op zoek naar een consulent ICT om de Directie Informatie te versterken. Als ICT-deskundige maak je deel uit van de dienst systeembeheer. Kandidaat stellen voor deze functie kan van maandag 02 juli tot en met dinsdag 31 juli 2018.

Vacature Vakman (M/V)

De politiezone Damme/Knokke-Heist is op zoek naar een polyvalent medewerker om de directie Mobiliteit te versterken. Als vakman maak je deel uit van de Verkeerstechnische dienst. Solliciteren kan tot en met maandag 16 juli 2018.

Banner van het Kneistival

Aan het aftellen naar het Kneistival? Leg je festivaloutfit al klaar, want dinsdag 17 juli 2018 gaat het zesdaagse pop- en rockfestival in Knokke-Heist van start. De politie en organisatie nemen extra veiligheids- en verkeersmaatregelen om het muziekevent vlot en veilig te laten verlopen. Volg tijdens Kneistival steeds de richtlijnen van de politie en organisatie.

Op dinsdag 17 juli 2018 vindt in Knokke-Heist de dertigste editie van de Grote Prijs Herbo Liften plaats. Deze wielerwedstrijd voor elite renners zonder contract en beloften wordt georganiseerd door WSC Knokke-Westkapelle Sportief.

Dashboard van de flitswagen

De flitswagen van de lokale politie controleerde in juni 2018 20.963 wagens op hun snelheid in Damme en Knokke-Heist. Hiervan reden er 3.572 (ofwel zeventien procent) te snel. Eén hardrijder haalde zelfs een snelheid van 100 km per uur waar slechts vijftig is toegelaten. Voor dit roekeloos rijgedrag moet de bestuurder zich binnenkort verantwoorden voor de politierechter. In totaal reden ook 295 bestuurders te snel voorbij een vaste flitscamera.

Laatste nieuws