Werken bij Lokale Politie Schoten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij een stukje worden van onze puzzel? Bij ons kan je echt het verschil maken!

Word jij onze collega? (c) Fantastic

Werken in een kleine politiezone geeft heel veel voldoening. Je ziet de concrete resultaten van je werk, die belangrijk zijn voor de veiligheid en leefbaarheid van de gemeente Schoten en haar inwoners. Indien je bij ons werkt, kan je alle dagen binnenstappen bij de korpschef om met je ideeën het korps te verbeteren, draagvlak te creëren en ze meteen op poten te zetten. Bij ons werken betekent ook breder werken dan enkel binnen jouw eigen team. Recherche, interventie, de wijkwerking en verkeer zitten allemaal samen in één modern gebouw en lopen bij elkaar binnen. Iedereen binnen ons korps heeft een breed zicht op wat er gebeurt binnen de zone. Bovendien is onze zone op verschillende vlakken uniek. Politiezone Schoten is een koploper op het vlak van beleidsvoering en de verankering hiervan in de bestaande ICT-systemen. De manier waarop optimale bedrijfsvoering, informatiegestuurde en gemeenschapsgerichte politiezorg bij ons wordt gerealiseerd en beheerd binnen systemen als ISLP is iets waar we echt trots op zijn.

In onze zone zijn er zowel functies in uniform als administratieve functies. Afhankelijk van het type verschilt de procedure.

Interesse? Neem contact op met ons team HRM via 03 680 29 65 of pz.schoten.pers@police.belgium.eu