Hoe veilig voel jij je in onze gemeente?

Vanaf midden mei valt mogelijks de Veiligheidsmonitor 2024 in je brievenbus. Dit is een vragenlijst die peilt naar jouw (on)veiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. Het is een initiatief van de politie in samenwerking met FOD Binnenlandse Zaken en de lokale besturen. 

Veiligheidsmonitor 2024

Er werden in Buggenhout en Lebbeke 1.400 inwoners willekeurig geselecteerd. Zij zullen vanaf midden mei een brief met uitnodigingslink naar de vragenlijst in de brievenbus ontvangen. De verzamelde gegevens bevatten waardevolle informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid van onze politiezone. Wij vragen je dan ook om de nodige tijd te nemen om de vragen te beantwoorden. Jouw medewerking is van groot belang. Alle antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. 

We verwachten de resultaten in het eerste semester van 2025. Deze zullen voor iedereen raadpleegbaar zijn via de website van de federale politie. Vragen over de Veiligheidsmonitor? Bel 052 46 83 83 of contacteer ons via pz.lebbeke@police.belgium.eu.

Alvast dank voor jouw medewerking!

Labels