Welkom op onze infodag op 8 oktober (volzet)

De infodag van 8 oktober is volzet. In het voorjaar organiseren we de volgende jobinfodag. Wens je nu graag een gesprek met een contactpunt rekrutering, mail naar pz.lebbeke.rekrutering@police.belgium.

Affiche infodag 8 oktober 2022

Wil jij aan de slag gaan bij de politiezone Buggenhout-Lebbeke? Wij zijn voornamelijk op zoek naar inspecteurs en agenten. Kom naar de infodag op zaterdag 8 oktober van 9 tot 12 u. en maak kennis met ons politiekorps.

Wat staat er op het programma?  

We starten met een gezellig onthaal met koffie en ontbijtkoekjes. Daarna geven we je graag meer uitleg over de verschillende politiediensten, troeven en carrièremogelijkheden binnen ons korps. Je krijgt informatie over de selectieproeven en de politieopleiding. Je volgt een rondleiding in het commissariaat van Lebbeke waarbij we ook een bezoekje brengen aan de cellen en de schietstand. Je hebt de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen of een babbeltje te slaan met de korpschef en andere collega's. We laten je graag zien wat onze politiezone zo bijzonder maakt.  

Hoe inschrijven?  

Wil je graag ontdekken of een job bij de politie iets voor jou is? Schrijf je in voor 5 oktober 2022 via de link hieronder. Welkom in ons hoofdcommissariaat in Lebbeke, Leo Duboisstraat 44.  

Schrijf je hier in voor de infodag!

Nog vragen?   

Mail naar pz.lebbeke.rekrutering@police.belgium.eu of bel 052 46 83 83 en vraag naar een contactpunt rekrutering.  

Wij hebben er alvast veel goesting in.   
Graag tot dan!