Welkom op onze Jobinfodag op 23 maart (inschrijvingen gesloten)

Wil jij aan de slag gaan bij de Politiezone Buggenhout-Lebbeke? Wij zijn steeds op zoek naar inspecteurs. Kom naar de Jobinfodag op zaterdag 23 maart 2024 van 9 tot 12.30 u. en maak kennis met ons politiekorps. 

Affiche Jobinfodag 23 maart 2024

Wat staat er op het programma?   

We gaan van start met een gezellig onthaal met koffie en ontbijtkoekjes. Daarna informeren we je graag over de verschillende politiediensten, troeven en carrièremogelijkheden binnen ons korps. Je krijgt informatie over de selectieproeven en de politieopleiding. Er is een demo met politiehonden. Je volgt een rondleiding in het commissariaat van Lebbeke waarbij we ook een bezoekje brengen aan de cellen en de schietstand. Je hebt de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen of een babbeltje te slaan met de korpschef en andere collega's. We laten je graag zien wat onze politiezone zo bijzonder maakt.   

Hoe inschrijven?   

Wil je graag ontdekken of een job bij de politie iets voor jou is? Schrijf je in voor 17 maart 2024 via de link hieronder. Welkom in ons hoofdcommissariaat in Lebbeke, Leo Duboisstraat 44.   

Schrijf je in voor de infodag.

Nog vragen?    

Mail naar pz.lebbeke.rekrutering@police.belgium.eu of bel 052 46 83 83 en vraag naar een contactpunt rekrutering.   

Wij hebben er alvast zin in!