Jouw politie rekruteert!

Interesse in een job bij jouw politie? Kom naar ons infomoment voor operationele functies op 25 mei. Leer alles over het verloop van de selectieprocedure en maak kennis met ons politieteam. 

Ben je al ingeschreven voor de selectieprocedure? Ook jij bent meer dan welkom op ons infomoment. Volg een interactieve workshop met een psychologe en laat je klaarstomen voor de persoonlijkheidsproef, de cognitieve proeven en het semigestructureerd interview.

Jouw politie rekruteert!

Zin in een variërende en uitdagende job? Dan is interventie-inspecteur zeker iets voor jou. Als interventie-inspecteur bied je binnen een passend termijn antwoord op elke oproep waarbij een politionele interventie ter plaatse noodzakelijk is. De interventiepolitie staat de klok rond in voor de uitvoering van de eerstelijns basispolitiezorg. Je draagt actief bij tot een lokaal integraal en geïntegreerd veiligheids- en handhavingsbeleid.

Zin om de job en ons team beter te leren kennen? Kom dan zeker langs op zaterdag 25 mei 2024 in het politiecentrum (Van Steenestraat 10 te Knokke-Heist)

We bieden 2 sessies om 9u00 aan:

  • Ben je geïnteresseerd in de functie inspecteur van politie maar ben je nog niet ingeschreven in de selectieprocedure? Schrijf je dan in voor de eerste sessie. Hier gaan we dieper in op het verloop van de selectieprocedure & sluiten we af met een rondleiding door ons korps.

    Ben je reeds ingeschreven in de selectieprocedure? Schrijf je dan in voor de tweede sessie. We starten de sessie met een rondleiding doorheen ons korps. Hierna volgt een interactieve workshop met een psychologe die jou klaarstoomt voor de persoonlijkheidsproef. Je krijgt tips en tricks ter voorbereiding van de cognitieve proeven maar vooral voor het semigestructureerd interview.

     

Inschrijven kan tot en met woensdag 22 mei 2024 via deze link.
Vragen? Stuur gerust een mailtje naar PZ.DKH.HRM@police.belgium.eu

Labels