Politiezones Damme/Knokke-Heist en Oostende zoeken rechtmatige eigenaars van juwelen

Op zaterdag 27 januari nam de Politie Oostende een 38-jarig man op voor een woninginbraak. De man liep in november vorig jaar ook tegen de lamp tijdens een gerichte actie rond woninginbraken van de politiezone Damme/ Knokke-Heist. 

Rechtmatige eigenaars gezocht

Momenteel loopt verder onderzoek naar de mogelijke betrokkenheid bij andere inbraken in de eindejaarsperiode, zowel in politiezone Oostende als in zone Damme/Knokke-Heist. De man werd door Parket West-Vlaanderen intussen aangehouden.

Beide politiezones verspreiden beelden van de aangetroffen buit om zo de rechtmatige eigenaars terug te vinden. Bekijk alle beelden hier. Herken je de voorwerpen? Ken of ben jij de eigenaar? Neem dan contact op met Politie Oostende (pz.oostende.kabinet@police.belgium.eu) of Politie Damme/Knokke-Heist via het contactformulier m et bewijsstukken, zoals foto’s of facturen.

“De samenwerking tussen de recherchediensten van de beide zones verliep uitstekend”, vertellen korpschefs Steve Desmet (Damme/Knokke-Heist) en Philip Caestecker (Oostende). “In Damme/Knokke-Heist startte het onderzoek naar de verdachte en toen die gevat kon worden in Oostende, bundelden onze recherchediensten de krachten om de verdachte aan een pak feiten te linken. We zijn tevreden met het resultaat maar hopen nu vooral dat de rechtmatige eigenaars en hun voorwerpen kunnen herenigd worden.”

Labels