Campo Solar

02.08.2019 - 03.08.2019

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus gaat het Damse familie-event Campo Solar door. De organisatie neemt samen met de lokale politie en het stadsbestuur verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen.

Verkeersmaatregelen

In de Pijpeweg is tijdens het event geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Kerkstraat en Legeweg. Tussen Damme-centrum en Sint-Kruis is een omleiding voorzien via de Vivensteenweg en Moerkerkesteenweg. Er blijft plaatselijk verkeer mogelijk via de Oude Damse Weg en Legeweg.

Kom je met de wagen naar het event? Je kan de autoparking enkel inrijden via de Legeweg. De Legeweg is tussen de Pijpeweg en Oude Damse Weg enkel bereikbaar via de Pijpeweg. Voor fietsers is geen eenrichtingsverkeer van kracht. De Legeweg is na de inrit van de autoparking afgesloten voor alle autoverkeer. De parking kan je enkel verlaten via de Pijpeweg in de richting van de Kerkstraat. Dit eenrichtingsverkeer is voor alle verkeer (inclusief fietsers) van kracht.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het event vermijden? Kom met de fiets of te voet. De lokale politie kan bij grote drukte steeds beslissen om straten in de omgeving van het event af te sluiten.

Straten

Pijpeweg (Damme)
Legeweg (Damme)