Jobavond @ Gasketelplein

Op woensdag 21 december organiseren we een jobavond om geïnteresseerden in een job als poltieambtenaar kennis te laten maken met onze zone.

jobavond 21 december

Lokale Politie Schoten heeft ongeveer 95 werknemers. Werken in een kleine politiezone geeft heel veel voldoening. Je ziet de concrete resultaten van je werk, die belangrijk zijn voor de veiligheid en leefbaarheid van de gemeente Schoten en haar inwoners. Indien je bij ons werkt, kan je alle dagen binnenstappen bij de korpschef om met je ideeën het korps te verbeteren, draagvlak te creëren en ze meteen op poten te zetten.

Bij ons werken betekent ook breder werken dan enkel binnen jouw eigen team. Recherche, interventie, de wijkwerking en verkeer zitten allemaal samen in één modern gebouw en lopen bij elkaar binnen. Iedereen binnen ons korps heeft een breed zicht op wat er gebeurt binnen de zone. Bovendien is onze zone op verschillende vlakken uniek. Politiezone Schoten is een koploper op het vlak van beleidsvoering en de verankering hiervan in de bestaande ICT-systemen. De manier waarop optimale bedrijfsvoering, informatiegestuurde en gemeenschapsgerichte politiezorg bij ons wordt gerealiseerd en beheerd binnen systemen als ISLP is iets waar we echt trots op zijn.

Wanneer

woensdag 21 december om 18u30

Waar

Gasketelplein 10, 2900 Schoten

Wat

Je komt er meer te weten over de selectieprocedure.

Je ontdekt de troeven van Lokale Politie Schoten.

Je maakt kennis met de verschillende teams van het korps.

Hoe inschrijven

Via e-mail naar pz.schoten.pers@police.belgium.eu (verplicht vooraf in te schrijven)