Nieuws

TRAP NIET IN DE VAL

Oplichters zijn erg vindingrijk. Ze zetten fake webshops op, sturen je berichten in naam van zoon, dochter of vriendin, of doen zich voor als een bekende organisatie om je vertrouwen te winnen. Ze gebruiken niet enkel e-mail maar ook WhatsApp, sms, Facebook, Messenger ...

STOP HET VIRUS!

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken zijn de gouden regels ondertussen genoegzaam bekend.

Digitale jobbeurs Noorderkempen Werkt

In deze uitdagende tijden willen de gemeenten van Noorderkempen Werkt, samen met VDAB, inzetten op een digitale jobbeurs. Deze vindt plaats van 19 oktober t/m 22 oktober 2020.

Relax! En denk twee keer na voor je op een link klikt

Internetfraude, misleiding, oplichting, bedrog, ... het is helaas iets van alle tijden. Oplichters worden steeds inventiever en slaan ook tijdens deze Coronatijd massaal toe. Ze azen slecht op één ding: slachtoffers in de val lokken en aan de haal gaan met hun centen.

Bij elke soort online oplichting is het resultaat hetzelfde, het nietsvermoedende slachtoffer betaalt en ziet zijn geld nooit terug. Laat u dus niet misleiden!

Vanaf maandag 25/05 openen alle wijkkantoren opnieuw (beperkt) de deuren. Maar ook de wijkinspecteurs moeten werken volgens de ‘corona-voorschriften’.