Voorwoord van de korpschef

Geachte bezoeker,

Bij deze heet ik u van harte welkom op de website van de lokale politie WOKRA. De Politiezone die is samengesteld uit de gemeenten Wezembeek-Oppem en Kraainem, situeert zich in de provincie Vlaams-Brabant en grenst aan het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De politiezone WoKra zet zijn beste beentje voor om u een optimale politieservice aan te bieden in het kader van een gemeenschapsgerichte politiezorg. Een nauw en goed contact met onze inwoners en een hechte samenwerking met de lokale besturen zijn van primordiaal belang voor een efficiënte politiewerking. Wij zijn als politie dus vragende partij om samen voor uw veiligheid te zorgen.

Onze politiezone is bereikbaar via het nummer 02/766.18.18 (tijdens de openingsuren van 07:00u tot 19:00u). Bij dringende gevallen kan u steeds het nummer 101 of 112 (24/7) bellen.

Ik wens u veel surfplezier op onze website. Deze site zal regelmatig worden bijgewerkt om u op de hoogte te houden van allerlei nieuwsberichten, resultaten en ontwikkelingen in onze politiezone.

HCP Philip BEKE
Korpschef