Nieuws

Maandthema's waarop zal worden toegezien in mei en juni 2021.

Gezien de mooie zonnige maanden in aantocht zijn, zal er in de maand mei wat meer worden toegezien op de kledij van de motorrijders.

U heeft het mogelijks al gehoord : Child Focus heeft onlangs haar Max-campagne gelanceerd, een universeel preventieprogramma.

Doel : dat elk kind in België zijn/haar Max kiest, zijn/haar vertrouwenspersoon, die naar hem/haar zal luisteren wanneer hij/zij geconfronteerd wordt met twijfels, vragen of zelfs problemen.

Op 21 april 2021 nam de PZ Wokra deel aan de jaarlijkse Flitsmarathon. Om 6.30 uur gingen wij van start en tot 24.00 uur werden er op 11 verschillende plaatsen snelheidscontroles uitgevoerd. Er werd zowel in de vlucht als met interceptie gewerkt. Dit zijn de plaatsen waar de flitswagen werd opgesteld :

Covid-19 - beslissingen van het Overlegcomité van 14.04.2021

Hierbij een overzicht van de beslissingen van 14.04.2021 v/h Overlegcomité in het kader van Covid-19. 

De aandacht van hondenbezitters wordt gevestigd op het feit dat zij hun viervoeter(s) steeds aan de leiband dienen te houden wanneer zij zich op de openbare weg of in openbare plaatsen begeven. Ook is er de verplichting om in het bezit te zijn van voldoende zakjes voor het opruimen van de hondenpoep. De miskenning van beide verplichtingen is strafbaar volgens de art. 137 en 154 van het Algemeen politiereglement van de PZ Wokra.