Nieuws

Lokale politie Wokra heeft op dinsdag 02.06.2020 een actie ge√∂rganiseerd samen met de Douane (Vlaamse Belastingsdienst).
Er werden twee dispositieven gehouden
1. Mechelsesteenweg t.h.v. de Leopold III Laan
2. Wezembeeklaan kmpaal 5.3
De actie leverde volgende resultaten op :

De nacht van 21 op 22 mei werd er een verkeersactie georganiseerd in de PZ Wokra. De actie was gericht op snelheid, alcohol &  drugs in het verkeer en de controle van de boorddocumenten.

Op 19.05.2020 hielden onze diensten een actie 'snelheid met interceptie' in de Oudstrijderslaan, op de N226 (Wezembeeklaan) en in de Woluwelaan t.h.v. de Statieplaats (algemene controle). Hierna vindt U de resultaten :

Online politieloket (niet dringend)

Police-on-web is het online politieloket dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar is via www.police-on-web.be. U kunt er terecht voor aangifte van bepaalde feiten, het aanvragen van een vakantietoezicht of het aanmelden van Uw alarmsysteem. De lijst van misdrijven die in aanmerking komen voor online aangifte wordt tijdelijk uitgebreid.

Oplichters spelen heel vaak in op de actualiteit en op (angst)gevoelens van mensen. In een nieuwe vorm van oplichting misbruiken cybercriminelen de angst voor het Covid-19-virus. Enkele voorbeelden van dergelijke fraude vindt U hieronder.