Werken bij Politiezone TARL.

De Politie speelt verschillende rollen in onze samenleving - en ze zijn allemaal even essentieel. De Politie is daarom voortdurend op zoek naar collega's met de meest gevarieerde achtergrond. Bij de politie hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, dokters, technici en andere specialisten.

Voor gelijk welke functie garandeert de Politie jou een carrière met veel verantwoordelijkheden waarin je inzet beloond zal worden.

Lijkt dit een uitdaging voor jou?

uncle sam, tarl zoekt nieuwe collega's

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers om onze teams te versterken!Wil je meer informatie over de job? Hoe gaat het er aan toe in de lokale zone?Wil je graag een bezoek brengen aan het politiecommissariaat?Wil je graag een medewerker bevragen over de job, ervaringen of loopbaan?Heb je nog andere vragen?We hebben een team van beroepenvoorlichters (uit alle verschillende diensten) dat klaarstaat voor jou om al je vragen te beantwoorden en om jou te woord te staan.Stuur een mail naar pz.tarl.steun@police.belgium.eu en we helpen je graag verder.Verdere informatie is ook te vinden via:

Facebook (uitnodigingen, infodagen..): PolitiezoneTARL5407

Website van onze zone: https://www.politie.be/5407/