Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101. Geen spoed, wel politie? Bel 053 65 00 65.

Nieuws

FAVV voedselagentschap

Op 18 mei 2018 namen 14 medewerkers van de dienst interventie van de PZ TARL deel aan een gecoördineerde actie waarbij werd toegezien op de naleving van de openbare orde, de sociale wetgeving en de voedselveiligheid. Deze actie vond plaats in samenwerking met de Sociale Inspectie van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid en het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) en richtte zich op verschillende types ondernemingen: krantenwinkels, horecazaken, nachtwinkels en carwashbedrijven.

Logo van politiezone TARL 5407

Op 6 mei 2018 heeft de PZ TARL op haar grondgebied een verkeersactie georganiseerd met inzet van 7 medewerkers van haar interventie-eenheid.  

 

De interventie-eenheden van de PZ TARL hebben vanaf maandag 16 april 2018 een nieuw interventievoertuig ter beschikking. De PZ TARL investeerde in een Volkswagen Passat Variant Alltrack 4x4 (140KW) met automatische transmissie. Het voertuig werd aangekocht via het raamcontract van de federale politie en wordt geleverd door de firma Heremans.

De PZ TARL voerde vandaag een verkeersactie uit op de Ninoofsesteenweg te Roosdaal in samenwerking met de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL).

In totaal werden 389 bestuurders gecontroleerd op alcoholgebruik en boorddocumenten. Ingevolge alcoholgebruik achter het stuur volgde voor 1 bestuurder de inhouding van het rijbewijs voor 6 uur en voor 1 andere bestuurder een onmiddellijke intrekking van het rijbewijs voor 15 dagen.

Op 23 april 2018 start fase 4 (einde fase 4 voorzien 31/08/2018). Tijdens fase 4 wordt gewerkt aan de kant rijrichting Brussel in de zone tussen het kruispunt met de Daalbeekstraat (km-paal 16.7 of ongeveer t.h.v. huisnummer 224) en het kruispunt Tenzuivenestraat/Tombergstraat/N8. Het kruispunt Omer De Vidtslaan/Koning Albertstraat/N8 blijft (gedeeltelijk) afgesloten.

Laatste nieuws