Nieuws

Persbericht: Arrestatie in Ternat leidt tot overbrenging naar gesloten centrum van dienst Vreemdelingenzaken met het oog op repatriëring naar Pakistan

Op 16 januari 2020 heeft de politiezone TARL in de vooravond een onderdaan van Pakistan gearresteerd op de Assesteenweg in Ternat. De wijkpolitie van Ternat merkte de persoon op bij een passage aan de carwash op de Assesteenweg 117 te Ternat. Op deze locatie werd in het najaar van 2019 nog een controleactie georganiseerd op verzoek van het arbeidsauditoraat en in samenwerking met de Sociale Inspectie van de Rijksdienst Sociale Zekerheid en de politiezone TARL.

Op 11 januari 2020 net voor middernacht heeft een patrouilleploeg van de politiezone TARL naar aanleiding van verdachte handelingen op de Affligemsestraat te Liedekerke een voertuig gecontroleerd.

Op 14 januari 2020 heeft de politiezone TARL een persoon die internationaal gezocht werd gearresteerd in Roosdaal op de Pastoor J. De Bondterf. De politiezone TARL ontving gisteren het Europees aanhoudingsbevel dat tegen de man werd uitgevaardigd door Nederland.

Persbericht: verkeerscontrole 13 januari 2020

Op 13 januari 2020 heeft de politiezone TARL een verkeerscontrole georganiseerd te Affligem en Roosdaal.

 

Op 10 januari 2020 heeft de politiezone TARL in het kader van de BOB-campagne ‘Weekend zonder Alcohol’ verkeerscontroles georganiseerd te Roosdaal en Liedekerke.