Hoe doe je aangifte?

Aangifte doen van eender welk feit kan je in onze politiezone elke dag van de week en dat dag en nacht. Pz Lokeren heeft namelijk ook een permanent bemand onthaal en dispatching in tegenstelling tot de andere zones waarbij de interventieploegen gestuurd worden vanuit de dispatching CIC-OV in Gent.



Wij raden u dan ook aan om aangiftes te doen buiten de drukke kantooruren want dit is in uw eigen voordeel : korte wachttijd en meer tijd om uw verhaal te doen bij de onthaalinspecteur van dienst.

Aan de inwoners van andere gemeenten of steden, raden wij aan om dit effectief bij de politiedienst van hun zone te doen. Administratieve verwerking vraagt nl. tijd en soms is je dossier veel sneller behandeld in de eigen zone (zelfs al kan je pas de dag nadien er terecht) dan wanneer je dat bij ons zou doen omdat wij dit moeten doorsturen naar die Politiedienst als er bepaalde onderzoeken of verhoren dienen te gebeuren in de woonplaats van de melder. Je zit dan met een dubbele administratie en dat is best te vermijden als dit kan.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 09-340.94.99.