Diefstallenplaag gepleegd tussen oktober 2022 en januari 2023 : gevonden voorwerpen.

De Lokale Politie van Komen-Waasten voert al enkele weken een onderzoek naar verschillende diefstallen die gepleegd werden tussen oktober 2022 en half januari 2023 op hun grondgebied. Tijdens het uitvoeren van een huiszoeking in de woning van één van de verdachten troffen onze diensten verschillende gestolen juwelen en een certificaat aan. 

objets

Sommige van deze sieraden en het certificaat konden nog niet geïdentificeerd worden als onderdeel van de buit van de diefstallen in het lopende onderzoek. De voorwerpen kunnen afkomstig zijn van andere feiten waarvan nog geen aangifte gedaan werd. Deze kunnen plaatsgevonden hebben voor oktober 2022. 

Indien u eigenaar bent / denkt te zijn van één of meerdere voorwerpen, gelieve contact op te nemen met/ zich aan te bieden in het commissariaat van de Politie Komen-Waasten met een eigendomsbewijs (factuur of eventueel een foto van de juwelen). 

Naast de teruggave van de objecten aan de rechtmatige eigenaar, zal dit de onderzoekers in staat stellen om het onderzoek verder te zetten. Meer dan 11 diefstallen werden geregistreerd en 3 personen waren betrokken bij de feiten. Het gerechtelijk onderzoek is nog steeds lopende.