Wij werken op afspraak!

Een klacht neerleggen of aangifte doen bij de politiezone Noorderkempen? Sinds 1 oktober 2021 zijn wij gestart met het werken op afspraak. Dit kan via de online agenda, zodat u zelf uw afspraak kunt inplannen.Of u kunt een afspraak maken via de hoofdpost 03-340 8800, of via de wijkposten van Merksplas, Rijkevorsel en Meer.

Online afspraak

Waarom een afspraak?

  • U kunt van thuis uit bekijken welke momenten u het beste passen.
  • Eens u op ons kantoor bent, hoeft u niet meer te wachten en wordt u verder geholpen door de juiste persoon.
  • U weet op voorhand welke documenten u dient mee te brengen

Heeft u toch nood aan een dringend bezoek en lukt het niet om een afspraak te maken? Bel ons op, of kom even langs, dan kan de onthaalmedewerker u ter plaatse een afspraak geven. Houd er rekening mee dat reeds geplande afspraken voorrang hebben op nieuwe afspraken.

Hoe maakt u online een afspraak?

Sinds 1 oktober 2021 vindt u de link "een afspraak maken" op het startscherm van onze website www.politie.be/5363 onder contacteer ons. Ons handige afsprakensysteem wijst vanzelf de weg. Heeft u geen internet of twijfelt u of u wel aangifte dient te doen? We geven graag advies en maken indien nodig een afspraak voor u.

Ons hoofdkantoor te Hoogstraten is op weekdagen bereikbaar bereikbaar tussen 8h en 17h op het nummer 03 340 88 00. Voor de openingsuren en contactgegevens van de wijkkantoren, kunt u onze website raadplegen.

Uiteraard blijven wij ook 24/7 beschikbaar voor dringende hulp. In zulke gevallen kunt u het noodnummer 112 contacteren.