Cybercrime makkelijk te ontdekken

Omdat criminelen steeds driester te werk gaan in hun pogingen om mensen op te lichten door middel van cybercrime hieronder enkele nuttige links.

Komen cookies bij u ook uit de oven? Is de cloud voor u enkel iets waar regen uitkomt? Doen we aan phishing op de vaart? Is uw paswoord paswoord?

Dan is het misschien niet slecht dat u op de hoogte wordt gehouden van de actuele dreigingen in de cyberwereld.

Op onze facebookpagina zetten we regelmatig boodschappen van de vaakst voorkomende problemen op het internet. Echter via safeonweb kan u in realtime op de hoogte worden gehouden van problemen die zich stellen. Gewoon even de safeonweb-app installeren.

Hierbij zal de app u, indien correct geïnstalleerd, waarschuwen bij bedreigingen van uw netwerk.

Meer weten, kijk even op de website van safeonweb, https://safeonweb.be/nl/safeonweb-app, of bekijk bijgaand filmpje: https://youtu.be/1IKy7aEzKdg.

Hebt u cookies op uw gsm en pc, staan uw foto’s in de cloud en weet u verdorie goed wat phishing is, zelfs dan is de safeonweb-app voor u, want een gewaarschuwde vis laat zich niet vangen.

Ken je vrienden, ouders, grootouders, ... die niet zo sterk zijn op het internet en/of in de sociale media? Spreek hier ook met hen over! Help ons zo om bij deze cybercriminelen de haak van hun phishlijn te halen.