Over ons

Werken bij de lokale politie Kempen N-O

Wie zijn wij?

Politiezone Kempen N-O is een meergemeentezone bestaande uit 3 gemeenten: Arendonk, Ravels en Retie. Zij is gelegen in het noordoosten van de provincie Antwerpen en grenst tevens aan Nederland.

Er zijn 76 medewerkers tewerkgesteld (61 geüniformeerde functies en 15 burgerfuncties). We zijn een hechte organisatie waar je steeds de kans krijgt om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Waarom kiezen voor politiezone Kempen N-O – Polyvalentie onze kracht!

We zijn een eerder kleine politiezone die de keuze heeft gemaakt om zich op een polyvalente manier te organiseren. Uitgezonderd onze wijkagenten maken al onze geüniformeerde medewerkers deel uit van een polyvalente pool met genuanceerde specialisatie.

Dit houdt onder meer in dat wij geen vaste recherchedienst hebben, maar wel werken met een recherchecapaciteit. Dit biedt onze medewerkers de kans om naast onder meer interventie, onthaal en openbare orde ook te proeven van het recherchewerk en deze dossiers van begin tot einde op te volgen. Door deze manier van werken verwerf je een grote en brede politionele kennis, blijft het werk gevarieerd en verveelt de dag nooit.

We werken in kleine, hechte teams.  Er is een grote samenhorigheid en familiale sfeer. Er is flexibiliteit in de dagelijkse werking en planning en er wordt dikwijls teamoverschrijdend gewerkt.

Je leert snel jouw collega’s kennen en zal deel uitmaken van onze KeNO-familie.

Klik HIER en ontdek onze vacatures via onze jobpolpagina. 

Meer weten? Stuur een mailtje naar  pz.keno.personeel@police.belgium.eu en we nemen spoedig contact met je op.